Me tiedämme paljon, joten me myös kirjoitamme paljon. Kirjoitukset käsittelevät taloushallintoa, tilitoimistoa ja näihin liittyviä ilmiöitä, asioita ja mahdollisuuksia.Kirjoitettu:

Paljon puhuttu YEL-vakuutus, tuttavallisemmin Yrittäjän eläkevakuutus, on Monopolyn ja UNOn ohella takuuvarma aihe käynnistää vähintäänkin kiivas keskustelu. Mielipiteitä on puolesta ja vastaan, samoin kuin faktaa ja fiktiota.Kirjoitettu:

Koneoppiminen, tekoäly, robotisaatio. Paljon on näistä hohkattu ja jokaista näistä voi hyödyntää omalla tavallaan myös tilitoimisto- ja taloushallinnon palveluissa.Kirjoitettu:

Jos joku aihe aiheuttaa juupas eipäs - tason kiihkoväittelyn, niin se on yrittäjän autoedun kannattavuus. On koulukuntia, jotka vannoo autoedun nimeen ja on koulukuntia, jotka eivät näe asiassa järjen hiventäkään.

Aihetunnisteet: yrittäjä, autoetu, verotus


Kirjoitettu:

Niin elämässä, kuin työelämässäkin, kannattaa aina pyrkiä neuvottelemaan. Usein molempien onnistuneena lopputulemana pääsee helpommalla ja edullisemmin.Kirjoitettu:

Tietotekniikan nopea kehitys on ajanut monet perinteiset tilitoimistot ahdinkoon ja moni tilitoimisto laittaakin lapun luukulle tai myy toimintansa isommilleen. Mikä yhdistää näitä perinteisiä tilitoimistoja?