Asiantuntijapalvelumme soveltuvat jokaiselle yritykselle, joka haluaa päätöksenteon tueksi lukuja ja dataa. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittämään omaa liiketoimintaansa talouden lukujen ja ennusteiden avulla.

show_chart

Liiketoiminnan kehitys

Kun on aika kehittää omaa tekemistä ja kasvattaa yrityksen lukuja, voimme auttaa kehittämään liiketoimintaa monella eri tavalla.

add_chart

Talouspäällikkö

Ulkoinen talouspäällikkö on täydellinen valinta kasvuyrityksille, jotka tarvitsevat lukuja tiedolla johtamiseen ja kasvuun. Talouspäällikkö-palvelut tuottavat tarvittavat raportit, budjetit ja ennusteet.

moving

Yritysverotus

Tehokkaalla verosuunnittelulla ja verojen optimoinnilla yritykset voivat huolehtia omasta vakavaraisuudestaan ja maksimoida tuloksen tukemaan yrityksen valittua strategiaa.

Saat meiltä asiantuntemusta ja erityisosaamista moneen taloushallintoon ja yrittäjyyteen liittyvissä asioissa, kuten yhtiöoikeus, verotus, yrittäjän verojen optimointi sekä yritysjärjestelyt. Yritys- ja yhteisöasiakkaillemme tarjoamme mm. taloushallinnon ohjaavaa ja opastavaa konsultointia, toimialoihin liittyvää osaamista sekä neuvontaa. 

Olemme yrityspäättäjien, toimitusjohtajien, talousjohtajien sekä yrittäjien tukena mm. kansainvälistymisissä, konsernijärjestelyissä, sulautumisissa ja muissa yritysjärjestelyissä.

Palvelemme yrityksiä yrittämisen eri vaiheissa. Niin yrityksen perustamista suunnittelevat, kuin jo pitkän uran yrittäjänä tehneet saavat meiltä yksilöllistä palvelua. Konsultoimme, sparraamme ja teemme tarvittavat laskelmat ja/tai asiakirjat valmiiksi.

Asiantuntijapalveluitamme lyhyesti

 • Talouspäällikköpalvelut
  • Ulkoistettu talouspäällikkö, CFO tai talousjohtaja auttaa mm. yrityksen kasvutavoitteiden suunnittelussa, toteutuksessa ja talouspainotteisessa johtamisessa.
 • Liiketoiminnan kehitys
  • Liiketoiminnan kehitys on aina yksilöllistä, mutta pääperiaatteiltaan samanlaista. Me autamme löytämään oikeat kehityskohteet sekä huolehdimme, että kehitys viedään suunnitellusti toteutukseen asti.
 • Yrittäjyys
  • Yrittäjyys kehittyy yritystoiminnan kehittymisen ohella. Me autamme esimerkiksi ensimmäisen rekrytoinnin kanssa sekä valmennamme yrittäjiä läpi muutosten. Palvelemme myös yrittäjiksi aikovia.
 • Veroneuvonta
  • Autamme yrittäjiä ja yrityksiä optimoimaan verotuksen verolainsäädännön puitteissa mahdollisimman kevyeksi.