Palkkahallinnon ja HR:n palvelut ja työtehtävät tyypillisesti liittyvät palkkojen laskentaan, viranomaisasiointiin ja avustusten hakuun sekä työoikeuteen liittyvään neuvontaan.

receipt_long

Palkanlaskenta

Autamme työnantajia käyttämään työaikaansa tehokkaammin. Voimme tehdä TES-tulkinnan sekä tulorekisteri-ilmoituksen palkkojen laskennan yhteydessä. Palvelemme myös työajanseurantaan liittyvissä kysymyksissä.

balance

Työoikeus

Autamme työnantaija liiketoiminnan ja henkilökunnan kasvun yhteydessä mm. työoikeuteen, työsuhteisiin ja työehtosopimusten tulkintaan liittyvissä kysymyksissä.

calculate

Avustukset

Jotta työntekijät ja työnantaja saavat sen mitä heille kuuluu, avustamme esimerkiksi viranomaishakemuksissa sekä kela- ja sairaspäivärahahakemuksissa.

Voit lähettää meille arkaluonteisia asiakirjoja, kuten verokortit ja henkilötietoja sisältävät asiakirjat yms. palkka-asiakirjat salattuna viestinä:

Turvaposti tulee meille salattuna viestinä ja jaetaan salattuna myös asiaa käsittelevälle henkilölle.

Otamme tietoturvan erittäin vakavasti ja toivomme, että omalta osaltasi autat meitä huolehtimaan tietoturvastasi!

Lähetä verokortti tästä

Kirjoituksia aiheesta

Mikäli tämä aihe on sinua kiinnostava, saattaisit olla kiinnostunut näistä kirjoituksista:


Blogissa käydään läpi, miten työajanseurannan avulla voidaan parantaa laskutusta ja miten työajan seuranta vaikuttaa yrityksen talouteen ja liiketoimintaan positiivisesti.

Uusi työaikalaki otettiin käyttöön 1.1.2020. Siirtymäaika päättyy 31.12.2020. Mitä muutoksia laki tuo ja miksi varsinkin työnantajan kannattaa siihen perehtyä?