Tilitoimistopalveluiden laajuus on järkevää mitoittaa yritystoiminnan luonteen ja koon mukaan. Asiakkaanamme saat kirjanpidon aina sähköisenä ja pääset käsiksi lakisääteisiin raportteihin ja omiin asiakirjoihisi aina silloin kun niitä tarvitset.

account_balance

Reaaliaikainen kirjanpito

Lakisääteinen kirjanpito ja raportit valmistuvat sitä mukaa kun liiketoimintasi aiheuttaa toimenpiteitä. Voit helposti muodostaa raportteja osto- ja myyntilaskuista milloin haluat.

inventory

Sähköinen arkisto

Kaikki tärkeät dokumentit ja asiakirjat helposti yhdessä paikassa. Sähköiseen arkistoon tallennat tietoturvallisesti kirjanpito- ja sopimusaineiston. Myös tilintarkastus on mahdollista toteuttaa etänä.

savings

Ajantasainen laskutus

Laskutuksesi on oikein ja tehdään ajallaan, mikä parantaa maksuvalmiutta ja kassankiertoa. Pysymällä tilanteen tasalla ostolaskujen maksuaikatauluista, vältyt kalliilta ja turhilta muistutusmaksuilta.

Kirjanpidon voi tehdä itsekin, jos osaaminen riittää. Jos ei, se on järkevää teettää kokonaan tilitoimistossa. Joskus on kuitenkin tilanteita, että yritys itse haluaa tehdä kirjanpidon, tiettyyn osaan asti. Silloin voidaan sovitella talousassistentin palveluita, jolla varmistetaan, että kirjanpito on oikein ja lain mukainen.

Talousassistentin palveluihin voi sisältyä esim:

 • Kirjanpidon avustavat tehtävät
 • Ostolaskujen avaus, lajittelu ja skannaus
 • Ostolaskujen kirjaaminen järjestelmiin
 • Matkalaskujen käsittely
 • Myyntilaskutus
 • Arkistointi
 • Muut taloushallintoa tukevat tehtävät

Maksuliikenteen valvonta

Myynti- ja ostoreskontran hoito, toisin sanoen maksuliikenteen valvonta, on järkevää ulkoistaa asiantuntevalle tilitoimistolle, jolloin oman talousosaston aikaa voi käyttää tuottavampaan työhön. Työnjako on helppo sopia jokaisen tarpeen mukaisesti. Voimme esimerkiksi avata ja tiliöidä ostolaskut valmiiksi, jonka jälkeen ostolasku lähtee sovitun kierron mukaisesti eteenpäin. Vastaavasti yrityksen luottopolitiikan mukaisesti voimme seurata myyntilaskujen maksutilannetta ja reagoida maksamattomiin laskuihin politiikkanne mukaisesti.

Miksi ulkoistaa maksuliikenteen valvonta tilitoimistolle?

Maksuliikenteen valvonta on kustannustehokas tapa vapauttaa oman henkilökunnan resursseja tuottavampaan työhön ja ulkoistaa rutiinityö ammattilaiselle. Usein käy myös niin, että tilitoimiston tehokkaiden työtapojen ja laaja-alaisen kokemuksen ansiosta työaikaa säästyy viikkotasolla useita tunteja.

 • Oman henkilökunnan työaikaa vapautuu ydinliiketoimintaa tukevaan ja kehittävään työhön
 • Tilitoimiston tehokkaat tavat ja kokemus usein vähentävät työn määrää
 • Helppo budjetoida
 • Tilitoimisto voi auttaa kehittämään rutiineja ja työtapoja

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

Kirjoituksia aiheesta

Mikäli tämä aihe on sinua kiinnostava, saattaisit olla kiinnostunut näistä kirjoituksista:


Blogissa käydään läpi uutta verkkolaskulain uudistusta - mitä se tarkoittaa, mitä se mahdollistaa ja miksi se on hyvä juttu?
Yhtiömuodon valinta on tärkeä osa yritystä perustettaessa. Kirjoituksessa vertaillaan eri yhtiömuotoja ja autetaan valitsemaan omaan bisnekseen parhaiten sopiva yritysmuoto