Tilitoimistopalveluiden laajuus on järkevää mitoittaa yritystoiminnan luonteen ja koon mukaan. Asiakkaanamme saat kirjanpidon aina sähköisenä ja pääset käsiksi lakisääteisiin raportteihin ja omiin asiakirjoihisi aina silloin kun niitä tarvitset.

account_balance

Reaaliaikainen kirjanpito

Lakisääteinen kirjanpito ja raportit valmistuvat sitä mukaa kun liiketoimintasi aiheuttaa toimenpiteitä. Voit helposti muodostaa raportteja osto- ja myyntilaskuista milloin haluat.

inventory

Sähköinen arkisto

Kaikki tärkeät dokumentit ja asiakirjat helposti yhdessä paikassa. Sähköiseen arkistoon tallennat tietoturvallisesti kirjanpito- ja sopimusaineiston. Myös tilintarkastus on mahdollista toteuttaa etänä.

savings

Ajantasainen laskutus

Laskutuksesi on oikein ja tehdään ajallaan, mikä parantaa maksuvalmiutta ja kassankiertoa. Pysymällä tilanteen tasalla ostolaskujen maksuaikatauluista, vältyt kalliilta ja turhilta muistutusmaksuilta.

Kirjanpidon voi nähdä pakollisena pahana tai sitten kaiken liiketoiminnan kehittämisen perustana. Yhtä kaikki, se on silti hyvä antaa ammattilaisen hoidettavaksi. Jälkikäteen korjaaminen käy kalliiksi sekä puutteellinen / hutiloiden tehty kirjanpito antaa väärää dataa esimerkiksi raportointia, budjetointia ja päätöksiä varten.

Meillä Kuopion Ykköstileillä on yli 30 vuoden kokemus kirjanpidosta ja alan muutoksista. Pitkä kokemus antaa meille varmuutta ja rutiinia työntekoon sekä myös erittäin hyvät eväät nähdä alan tulevaisuus. Meillä on neljä KLT-tutkinnon suorittanutta KLT-kirjanpitäjää sekä olemme tietenkin taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Se on erittäin vahva merkki osaamisestamme.

Mitä kirjanpitopalvelumme sisältää?

Tuotamme pienimmillään lakisääteisen kirjanpidon, mutta parhaimmillaan kirjanpitopalvelumme on kaiken taloushallinnon toimien perustana. Suunnittelemme yhdessä asiakkaittemme kanssa juuri heille sopivan palvelukokonaisuuden. Meillä on osaamista jokaisesta yhtiömuodosta. Toiminimen yhdenkertainen kirjanpito onnistuu siinä missä henkilöyhtiöiden, kuten avoimien yhtiöiden sekä kommandiittiyhtiöiden ja osakeyhtiöiden kahdenkertainen kirjanpito. 

Meillä on myös hyvä osaaminen näiden yhtiöiden verotus- ja vähennyskäytännöistä.

Saat meiltä mm. seuraavat kirjanpidon palvelut:

  • Kuukausi-, kvartaali- ja vuosikirjanpidot
  • Kirjanpito aina kahdenkertaisena
  • Yhdistysten kirjanpito
  • Kiinteistöjen, vesiosuuskuntien ja verotusyhtymien kirjanpito
  • Veroilmoitukset
  • Kuukausiraportointi johdolle sekä tuloslaskelmat ja tase-erittelyt
  • Tilinpäätökset
    • Myös konsernitilinpäätökset

Meillä on käytössä selain- ja yhteiskäyttöiset, modernit taloushallinnon ohjelmistot. Voit tutustua ohjelmistoihimme sähköinen taloushallinto - sivuilta.

Paikallisesti. Kansainvälisesti.

Pääkonttorimme on Kuopiossa ja toinen konttorimme on Iisalmessa. Palvelemme paikallisia yrityksiä sekä myös yrityksiä ympäri Suomen ja Euroopan. Meillä on asiakkaita monista eri maista sekä palvelemme suomalaisia yrityksiä, jotka tekevät kansainvälistä liiketoimintaa.

Kirjoituksia aiheesta

Mikäli tämä aihe on sinua kiinnostava, saattaisit olla kiinnostunut näistä kirjoituksista:


Laskukohtainen ALV tekee tuloaan. Tässä blogissa käydään asiaa olemassa olevan tiedon valossa läpi.
Yhtiömuodon valinta on tärkeä osa yritystä perustettaessa. Kirjoituksessa vertaillaan eri yhtiömuotoja ja autetaan valitsemaan omaan bisnekseen parhaiten sopiva yritysmuoto