Palkkahallinnon ja HR:n palvelut ja työtehtävät tyypillisesti liittyvät palkkojen laskentaan, viranomaisasiointiin ja avustusten hakuun sekä työoikeuteen liittyvään neuvontaan.

receipt_long

Palkanlaskenta

Autamme työnantajia käyttämään työaikaansa tehokkaammin. Voimme tehdä TES-tulkinnan sekä tulorekisteri-ilmoituksen palkkojen laskennan yhteydessä. Palvelemme myös työajanseurantaan liittyvissä kysymyksissä.

balance

Työoikeus

Autamme työnantaija liiketoiminnan ja henkilökunnan kasvun yhteydessä mm. työoikeuteen, työsuhteisiin ja työehtosopimusten tulkintaan liittyvissä kysymyksissä.

calculate

Avustukset

Jotta työntekijät ja työnantaja saavat sen mitä heille kuuluu, avustamme esimerkiksi viranomaishakemuksissa sekä kela- ja sairaspäivärahahakemuksissa.

Palkanlaskentapalvelumme ovat aina räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan. Voimme tarjota yksinkertaisimmillaan vain palkanlaskennan tai laajimmillaan huolehtia palkanlaskennan lisäksi palkanmaksusta, lomapalkkojen laskennasta sekä viranomaisilmoituksista. Periaatteemme mukaisesti, saat meiltä aina nimetyn palkkahallinnon yhteyshenkilön.

Palkanlaskentapalveluiden sisältö

 • Palkanlaskenta ja palkkojen maksu
  • Palkanlaskentapalvelumme sisältävät aina myös tulorekisteri-ilmoituksen
  • Teemme myös lakisääteiset lomapalkkalaskennat
 • Raportointi
  • Näet helposti henkilöstökulujen jakautumisen laskentakohteille, kuten kustannuspaikoittain tai projekteittain
 • Työsuhdeneuvonta ja TES-tulkinta
  • Me tunnemme eri alojen työehtosopimukset sekä voimme neuvoa työoikeuteen liittyvissä asioissa
 • Matkalaskut ja työajan seuranta
  • Meillä on helppokäyttöiset ohjelmistot niin sähköisten matkalaskujen tekoon kuin työajan seurantaan
 • Viranomaisilmoitukset
  • Huolehdimme tarvittavat ilmoitukset eri viranomaisille

Asiantuntija auttaa työelämän lainsäädännön kanssa

Meiltä saat aina nimetyn yhteyshenkilön myös palkanlaskentaan. Palkanlaskennan asiantuntijamme tuntevat työelämän lainsäädännön sekä työehtosopimukset läpikotaisin, joten avullamme vältät kalliit kokeilut ja saat aina tarvittavan tuen työlainsäädännön tulkintaan. 

Lisäksi teemme yhteistyötä HR-palveluita tuottavan Staffroom Oy:n kanssa, joten voimme tarjota sinulle täyden HR-palvelukokemuksen, jolla sitoutat henkilökuntaa ja parannat työhyvinvointia ja työssä viihtymistä - ja se näkyy viivan alla!

Kirjoituksia aiheesta

Mikäli tämä aihe on sinua kiinnostava, saattaisit olla kiinnostunut näistä kirjoituksista:


Blogissa annetaan vinkkejä parempaan ajanhallintaan ja miten kiireen tai kiireen tunnun saa kuriin ja työajan tuottamaan.
Blogissa käydään läpi, miten työajanseurannan avulla voidaan parantaa laskutusta ja miten työajan seuranta vaikuttaa yrityksen talouteen ja liiketoimintaan positiivisesti.