Kuopion Ykköstilit Oy on auktorisoitu v. 1991 perustettu tilitoimisto, joka on myös Suomen Taloushallintoliitto ry:n jäsen.

Henkilökuntaamme kuuluu tällä hetkellä 27 asiantuntijaa, joista kaikilla on alalle vaadittu koulutus ja joista mm. viidellä on KLT-pätevyys ja kahdella TAL-Controller koulutus sekä yhdellä PHT-kirjaimet. Henkilökuntamme ovat alansa ammattilaisia - ammattitaitoa ylläpidetään jatkuvalla koulutuksella ja ajantasatiedon päivityksillä! Noudatamme Hyvää tilitoimistotapaa kaikessa toiminnassamme. Yhtiömme on suomalainen perheyritys joka hallitsee myös kansainväliset kentät.

Kokonaisvaltaista palvelua

Palvelemme peruskirjanpidon, verotusasioiden ja palkanlaskentatoimeksiantojen lisäksi myös muissa liiketoimintaasi liittyvissä asioissa.

Myös pienet yhtiöt tarvitsevat taloussuunnittelua ja asiantuntijapalveluita, joihin voimme tarjota ratkaisut!

Tarjoamme yrityksille tärkeän informaation ja toimivan työnjaon luontiin tarvittavat työvälineet. Kehitämme myös asiakkaidemme taitoa lukea yrityksen talousraportteja.

Pk-sektorin yritykset tarvitsevat tänä päivänä saman tiedon kuin aikaisemmin suuret yhtiöt – nyt myös pk-sektorille on tarjolla välineitä ja asiantuntemusta tämän informaation aikaansaamiseksi meiltä. Asiakaskuntamme koostuu aina yhden miehen yhtiöstä keskikokoisiin 300 henkilöä työllistäviin yhtiöihin ja konserneihin sekä Suomessa että ulkomailla. Alueellisesti asiakaskuntamme sektori kattaa alueen Sodankylä-Helsinki-Turku ja asiakkaidemme konsernien kautta yhtiöiden kotipaikkojen kautta maanosat Lähi-Itä, lähes kaikki Euroopan maat, Aasia ja Afrikka.

Olemme luottamuksesi arvoisia

Meille on myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti ja se on merkki siitä, että yrityksemme on luotettava yhteistyökumppani – nyt ja tulevaisuudessa. Suomen Vahvimpana olemme mukana luomassa voimaa tulevaisuuden talouselämään.
Asunto-osakeyhtiöille kirjanpito- ja muut varainhoitopalvelut

Varainhoitoon liittyvät taloushallintopalvelut asiantuntemuksella ja vankalla ammatti-taidolla Kysy lisää!